Termeni si conditii

Termeni si conditii aplicate pentru utilizarea site-ului www.haineelegante.ro

Compania care administreaza site-ul www.haineelegante.ro, denumit in continuare Haineelegante.ro, este Style Fashion Stefi S.R.L, numita in continuare Style Fashion Stefi, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/11922/2010 si avand Codul Unic de Inregistrare RO27784007.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Style Fashion Stefi isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii de utilizare " din subsolul site-ului.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul site-ului, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita pe site-urile respective.

Site-ul www.haineelegante.ro este proprietatea Style Fashion Stefi S.R.L.,  societate inregistrata in Romania. Style Fashion Stefi S.R.L este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/11922/2010  cu Codul Unic de Inregistrare RO27784007.

1. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului haineelegante.ro - imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea  Style Fashion Stefi si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al  Style Fashion Stefi  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Accesul la informatiile de pe site

 Style Fashion Stefi  garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul Haineelegante.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei  Style Fashion Stefi fara acordul prealabil scris al acesteia.

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care ajung de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil.  Style Fashion Stefi nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc.  Style Fashion Stefi nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).  Style Fashion Stefi si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv,  Style Fashion Stefi nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul Haineelegante.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

 Style Fashion Stefi nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite, adunci cand este cazul, de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de  Style Fashion Stefi oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de  Style Fashion Stefi de la acest client.

4. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

Haineelegante.ro are o limita minima a comenzii de 30,00 de lei.

5. Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si se va face oriunde in Romania.  Style Fashion Stefi isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor, inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor. Livrarea produselor va fi gratuita in Bucuresti pentru comenzile care depasesc valoarea de 300 Lei (inclusiv TVA) si in tara pentru comenzi care depasesc valoarea de 500 Lei (inclusiv TVA). Se va aplica un tarif de livrare pentru comenzile cu un pret mai mic decat aceaste sume, in cuantum de 20 Lei pentru Bucuresti si 25 Lei pentru alte localitati.  Style Fashion Stefi isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de  Style Fashion Stefi care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul. Daca nici de aceasta data clientul nu este gasit la adresa mentionata, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul  Style Fashion Stefi, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

6. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor.  Style Fashion Stefi isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre  Style Fashion Stefi la adresa de e-mail office@haineelegante.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul  Style Fashion Stefi. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

7. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, unde este cazul, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv.

8. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul Haineelegante.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila.  Style Fashion Stefi isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, rasist, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

 Style Fashion Stefi nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vre-un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/ documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/ vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii  Style Fashion Stefi si afiliatilor/ asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.  Style Fashion Stefi nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

9. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul Haineelegante.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea  Style Fashion Stefi nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari.  Style Fashion Stefi nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Haineelegante.ro.

 Style Fashion Stefi nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul www.haineelegante.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

10. Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul de a notifica in scris  Style Fashion Stefi ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba ori instalarea.

Orice astfel de cerere / notificare va fi datata, semnata si trimisa de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@haineelegante.ro.

11. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe  Haineelegante.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri (nu, se va inlocui cu proceduri) odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.