Hanorac fetita, Floare de Lotus View larger

Girls Parka, Lotus Flower

New product

59,00 lei tax incl.

More info

Floarea de lotus creste in adancurile lacurilor noroioase, departe de soare. Dar, mai devreme sau mai tarziu, ajunge  la lumina, devenind una dintre cele mai frumoasa flori din lume. Lotusul semnifica, dintre toate tipurile de flori, puritatea suprema si perfectiunea deoarece se ridica gratios din pamantul ud, mai frumoasa decat orice. Fiecare parte a acestei plante, de la radacina pana la petale, are calitati tamaduitoare. Din punct de vedere esoteric, floarea de lotus ne încarca spiritual si ne ofera splendoare exterioara, aratandu-ne adevarata fata a realitatii. Simbol al vieţii, al fertilităţii, al renaşterii, al frumuseţii şi graţiei feminine, floarea de lotus este şi numele multor femei din Asia, frumuseţea ochilor fiind comparată cu cea a acestor flori.  Fetita care va purta aceast hanorac va fi senzulala, unica si irezistibila.

Asa cum floarea de lotus s-a nascut in apa, a crescut in apa si s-a inaltat din ea pentru a sta deasupra-i neprihanita, asa m-am nascut si eu in aceasta lume, m-am ridicat in ea, trebuind s-o biruiesc, traind neprihanit prin ea.“- BUDDHA 

 Hanoracul "Floarea de lotus" este realizat handmade din bumbac 100% . Se poate confectiona in orice culoare si marime. Se recomanda spalarea manuala cu apa calda.

  Hanoracul "Floarea de lotus" poate fi purtat la evenimente importante precum nunti, botezuri, serbari de sfarsit de an, petreceri tematice, dansuri, balet, onomastice si evenimente de familie, gradinita.

21 other products in the same category: